Asociatia pentru Motivare si Schimbare
Psy Motion

Povestea nr. 3

1511-1024x559

 

 

 

Anonim 1 este erou in lupta cu dependenta de alcool – nu mai consuma alcool de aproximativ 24 luni. Inainte de a incepe recuperarea in clinica noastra, era tot timpul nelinistit si lipsit de motivatie. Este recunoscator familiei care i-a oferit suport pe tot parcursul programului din cadrul clinicii Psy Motion. Acum ca nu mai simte nevoia sa consume alcool este fericit si isi doreste sa mentina abstinenta de acum inainte.

 

 

 

1) Ce te-a determinat sa te hotarasti sa faci o schimbare?

R: Imi doream foarte mult sa restabilesc relatii armonioase in familie si sa am linistea fara de care nu ma simteam in siguranta.

2) Cum erai inainte de recuperare?

R: Eram nervos, stresat, agitat. De asemenea imi disparuse si cea mai mica urma de motivatie pentru crearea unui viitor frumos alaturi de cei dragi.

3) Ce etape ai parcurs in tratamentul dependentei de alcool?

R: Am solicitat si urmat tratamentul recomandat de Dr. Emilian Voiculescu in cadrul clinicii Psy Motion. Pe langa medicatie si psihoterapie a fost nevoie sa imi inving dorinta de a consuma alcool in zilele stresante, obositoare, asa cum obisnuiam sa fac inainte.

4) Ce ai facut pentru a sta departe de viata ta de dinainte?

R: Am devenit foarte apropiat de sotie si copii, iar atmosfera incepea sa devina din ce in ce mai placuta la noi in casa si in familie. Ulterior lucrurile s-au imbunatatit si la serviciu, iar apoi totul a reintrat in normal.

M-am bucurat de sprijin total din partea familiei, a echipei de specialisti din clinica Psy Motion, insa fara vointa mea puternica nu as fi putut sa fiu ceea ce sunt in acest moment.

5) Cum este viata ta acum?

R: Am o viata normala, linistita, totul decurge bine atat in relatiile cu familia si oamenii dragi cat si in relatiile sociale. Sunt mandru de mine si fericit ca nu mai simt nevoia sa consum alcool.

6) Care este cel mai important lucru azi, care te mentine in recuperare?

R: Cel mai important pentru mine acum este superba mea familie.

7) Ce sfaturi ai da oamenilor care lupta cu una sau mai multe dependente?

R: Ceea ce as spune oamenilor care sufera de dependente este sa se lase ajutati de cei din jurul lor, pe de-o parte de specialisti, pe de alta parte de familie, de prieteni si sa aiba o vointa puternica.