Asociatia pentru Motivare si Schimbare
Psy Motion

Interviu Motivational

312-1024x796

 

 

bulina1

 

 

 

Interviul Motivational este o tehnica terapeutica folosita cu succes pentru a ajuta oamenii sa faca schimbari. Aceasta tehnica a fost dezvoltata in anii ’80 in SUA si Marea Britanie, pentru ca apoi sa fie utilizata in intreaga lume.

Abordarea are ca scop generarea motivatiei si crearea de abilitati de care un om are nevoie ca sa faca schimbarea pe care si-o doreste. Dar ca aceasta metoda sa fie eficienta pentru fiecare om in parte, a mai avut nevoie de un ingredient: cresterea increderii in capacitatea lui de a-si implini visurile.

Motivatia nu este doar un concept, ci este chiar motorul care face lucrurile sa se intample in implinirea vietii personale sau in cadrul grupurilor din care facem parte, indiferent daca vorbim de business, sanatate, educatie, sport sau arta. Motivatiei i se spune in multe feluri si fiecare dintre noi o poate descrie intr-un mod propriu: ambitie, vointa, nevoie, disperare, placere. Insa sub o forma sau alta toti simtim nevoia la un moment dat sa stim ce anume o genereaza, cum putem sa apelam la ea atunci cand ne dorim sa obtinem ceva ce nu am reusit sa obtinem pana acum.

Scopul Interviului Motivational nu este de a studia motivatia, ci de a oferi oamenilor abilitatile de care au nevoie pentru a-si atinge scopurile, a duce la bun sfarsit ceea ce-si doresc si de ce nu, sa-si atinga cele mai indraznete visuri. Pentru asta, oamenii au nevoie sa-si inteleaga adevaratele dorinte, sa aiba incredere in fortele lor, sa nu renunte indiferent de cat de greu e drumul pe care-l parcurg pentru a reusi ce si-au propus.

Prin AMOS, beneficiind de experienta si de inaltul nivel de cunostinte teoretice si practice ale celor 2 formatori acreditati de catre Motivational Interviewing Network of  Trainers – MINT, singurii din Romania,  speram sa ajutam cat mai multi oameni sa se dezvolte, sa fie cat mai fericiti, sa schimbe lucrurile care nu le plac sau care ii fac sa sufere, sa danseze mai bine, sa invete mai usor, sa sara cat mai sus, sa indrazneasca, sa obtina, sa iubeasca, sa se revolte.

 

GRUPUL ROMÂN PENTRU INTERVIU MOTIVAȚIONAL 

 

Conferinta Internationala  – INTERVIUL MOTIVATIONAL, editia a IV-a, Amsterdam

 

Beneficiile terapiei Interviul Motivational 

 

Interviul Motivational poate fi folosit cu succes in tratarea obezitatii infantile 

 

O noua sesiune de formare in INTERVIU MOTIVATIONAL