Asociatia pentru Motivare si Schimbare
Psy Motion

Eroii nostri

DSC05375-1024x682

bulina3

 

 

 

 

Credeti in existenta unei noi sanse in viata? Noi credem. Si asta pentru ca am vazut ca ea exista. Si nu o data ci de mai multe ori, la oameni care s-au luptat cu dependenta si au invins, in ciuda oricaror statistici sau previziuni medicale pesimiste.

Daca-i vezi pe strada par oameni obisnuiti si nici nu banuiesti cu cat curaj au infruntat suferinta, temerile si stigma. Sau ce efort eroic au depus ca sa-si invinga dependenta, atunci cand au renuntat la alcool, droguri, la jocuri de noroc sau alte lucruri care le distrugeau viata.

Dar noi, ca profesionisti in tratamentul dependentelor stim prin ce-ati trecut si suntem mandri ca am avut ocazia sa va fim alaturi in aceasta lupta si sa ne simtim parte din ceea ce s-a intamplat.

Voi sunteti sunt eroii nostri si ne dorim sa va ajutam sa va impartasiti povestea. Reusita voastra poate inspira alti oameni, tocmai cand acestia si-au pierdut increderea ca pot reusi sa-si recastige viata. Puteti da o mana de ajutor cuiva care are nevoie de speranta si sprijin de la un om care a trecut prin ce trece si el, un om care a luptat cu aceleasi lucruri, a suferit si a invins.

 

 

 spune povestea

 

 

 

pov-1                                  pov 2                                   1511-1024x559-300x163

 

32-1024x554-300x162                                povestea 5                                     povestea 6

 

 

pov7