Asociatia pentru Motivare si Schimbare
Psy Motion

Cursuri Psy

113-1024x736

 

 

bulina6

 

 

1) Interviul Motivational

Poti sa-ti amintesti cand te-a frustrat ultima data faptul ca nu ai reusit sa ajuti un prieten, un pacient sau un membru al familiei? Si asta doar pentru ca, din motive de neinteles pentru tine, desi i-ai explicat cat se poate de clar si l-ai ajutat cu tot ce ai putut, persoana respectiva nu a reusit sa schimbe lucrul care-l facea sa sufere sau ii facea rau.

Cat de important ti se pare sa reusesti sa intelegi care sunt “cheile” ce declanseaza schimbarea in oameni? Sau sa ai capacitatea de a avea o discutie cu cineva si sa trezesti in el ceva la care nu a avut acces pana acum si care ii va schimba viata in bine? Cat si in ce fel s-ar schimba viata ta profesionala si personala, daca ai avea cum sa motivezi cu adevarat oamenii din jurul tau?

Citeste mai mult aici

 

 

2) Curs de psihiatrie pentru psihologi

Daca ar fi sa simplicam totul pe cat posibil, cei care apeleaza la psiholog se impart in doua mari categorii: cei care se afla intr-o situatie dificila de viata si nu reusesc sa o gestioneze si cealalta categorie formata din cei care au o tulburare psihiatrica.

E drept ca orice psiholog bun reuseste sa aiba o interventie eficienta in randul celor din prima categorie. Dar ce se intampla cu cei care apeleaza la tine si au o tulburare psihiatrica depistata deja, sau poate inca nu, ori se afla sub tratament medicamentos pentru aceasta afectiune? Esti pregatit sa gestionezi situatia si sa intelegi cum interfereaza toate acestea cu consilierea psihologica pe care te pregatesti sa i-o oferi? Sau cum aceste lucruri trebuie sa-ti schimbe planul de interventie?

Citeste mai mult aici

 

 

3) Pink  Therapy pentru profesionistii PSY

Esti profesionist in domeniul “psy”. Probabil ca stii deja ca in profesia asta nu e deloc usor sa dovedesti cat esti de bun, sau sa reusesti sa te diferentiezi de ceilalti colegi. Ti-ai pus problema ca majoritatea celor care lucreaza in acest domeniu  merg pe asa-zise “carari batatorite”? Ca exista pe anumite directii o reala “inflatie” de profesionisti, unde cu greu iti mai faci un nume, insa exista si anumite nise inca neacoperite cu servicii de calitate, in ciuda unei nevoi in crestere?

In ultimii ani, odata cu tendinta de crestere a acceptarii sociale pentru persoane cu orientare homosexuala si bisexuala, acestia cauta tot mai frecvent servicii de psihoterapie, uneori pentru probleme legate de orientarea sau identitatea lor de gen, alteori pentru probleme de viata care nu tin de acest aspect.

Citeste mai mult aici