Asociatia pentru Motivare si Schimbare
Psy Motion

Conferinta Amsterdam

10 / 04 / 2014

In perioada 16-18 iunie 2014 va avea loc la Amsterdam, cea de-a patra editie a Conferintei Internationale despre Interviul Motivational.

Tema acestei editii este Bridging the Gap

I – De la Cercetare la Practica

Se vor prezenta studii despre eficacitate, studii clinice controlate, studii comparative, adaptari ale IM in atingerea anumitor scopuri sau comportamente tinta.

Obiectivul acestei teme este de a impartasi metoda clinica a IM si de a creea o punte intre aceasta si practica, respectiv cercetare, prin focusarea atentiei asupra implicatiilor practice ale cercetarii.

II – De la Practica la Cercetare

Vor avea loc prezentari cu privire la practicarea IM, incluzand dezvoltarea programului, a personalului practicant, implementari, adaptari si evaluari. Se vor lua in calcul perspective variate, precum cele administrative, ale practicantilor, ale clientilor, si ale altor parti interesate: membrii cu putere de decizie si persoanele finantatoare.

Obiectivele acestei teme sunt: impartasirea cunostintelor actuale despre IM in cadrul practic, indentificare instrumentelor de masurare a practicii IM, o mai cuprinzatoare incorporare a perspectivelor practicienilor si ale clientilor, cat si identificare a noi domenii de studiu si practica a IM.

III- Interviul Motivational si stiintele conexe

Prezentari despre teorii si domenii de cercetare ce sunt, in general, in afara domeniului IM, dar pot contribui la o viitoare dezvoltare a metodei IM.

Se vor expune cercetari in domeniul motivatiei, neurostiintei, interactiunilor ineterpersonale, psihologie pozitiva, teoria auto-determinarii, empatie, comportamente legate de sanatate, dependente, etc.

Obiectivul acestei teme este de a creste interesul si angajarea practicantilor IM vis a vis de initiative stiintifice mai ample si de a lega IM de a integra IM in alte zone de studiu.

 

Cele mai noi

Bazar